marți, 24 noiembrie 2009

ImmunAid (180 capsule)


Vă îmbolnăviţi frecvent?Vă supără răceala, gripa, diferite infecţii? Vă luptaţi cu alergia, de primăvara şi până toamna târziu? Ce faceţi pentru a nu vă îmbolnăvi? Nu-i aşa că nu se rezolvă atât de uşor? "O răceală nu este sfârşitul lumii", aţi putea răspunde. Sigur, numai că şi o boală aparent nesemnificativă ne atrage atenţia asupra faptului că sistemul nostru imunitar nu funcţionează perfect. Şi, în cazul în care scade capacitatea de apărare a organismului, deveniţi mai receptiv la infecţiile cauzate de diferiţi agenţi patogeni - virusuri, bacterii. Dar nu numai la acestea! Funcţionarea necorespunzătoare a sistemului imunitar poate favoriza şi apariţia unor boli autoimune sau tumorale. Soluţia firească constă în întărirea continuă a sistemului imunitar (a capacităţii de apărare şi autovindecare) al organismului.
GHEARA MÂŢEI este o plantă utilizată de mii de ani, ale cărei efecte şi substanţe active au fost actualizate de ştiinţa modernă, care o consideră unul dintre fortifianţii cei mai eficienţi ai sistemului imunitar. Accelerează înmulţirea limfocitelor şi creşte activitatea acestora. Sarcina limfocitelor este de a recunoaşte intruşii din organism şi de a-i anihila. Acţionează atât împotriva celulelor non-self (străine organismului), cât şi a celulelor self (celule proprii bolnave sau degenerate). Îmbunătăţeşte funcţiile leucocitelor. Are acţiune antiinflamatoare şi antivirală. Este un bun antioxidant şi diuretic.
ZINCUL: Efectul pe care îl exercită asupra sistemului imunitar este unic şi nu poate fi înlocuit de nici un alt oligoelement. Cu cât cantitatea de zinc din organismul unei persoane este mai redusă, cu atât sistemul său imunitar este mai slăbit. Zincul accelerează formarea limfocitelor şi fagocitelor şi îmbunătăţeşte activitatea acestora. Sarcina fagocitelor este aceea de a încorpora substanţele străine organismului şi de a le anihila.
Pret 120,00 RON

0 comentarii: