joi, 6 mai 2010

GEL ANTIINFLAMATOR CU GHEARA DRACULUI ŞI PLANTE BIO


Are actiune de reducere a inflamatiilor si un efect rapid de calmare a acestora.

Combinatia speciala de eucalipt, ginseng, lemongrass si rozmarin provenite din medii controlate biologic, confera efecte antiseptice, astringente si ajuta la calmarea si reducerea inflamatiilor, calmarea durerilor musculare si stimularea circulatiei. Masajul cu acest produs este recomandat in cazul tuturor afectiunilor care provoaca durere, oferind o senzatie de racorire si relaxare. Eucaliptul este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vreme rece.Ginsengul stimuleaza tonusul general si are efect energizant. Lemongrass are efect antifungic si antiseptic. stiinta moderna a demonstrat ca uleiul de rozmarin are proprietati antiseptice, deosebit de eficiente. Datorita continutului ridicat in flavonoide, rozmarinul intensifica circulatia sangelui la nivel periferic si la creier si se evita arteritele, trombozele, scleroza cerebrala, edemele cardiace cu umflarea gleznelor, precum si senzatia de sufocare sau cea de racire a mainilor si picioarelor.

Confera o actiune extraordinara de reducere a inflamatiilor si de calmare a durerilor aproape instantaneu. Senzatie placuta de racorire si relaxare.

Nu este recomandat a fi utilizat de gravide si femeile care alapteaza cat si de persoanele care urmeaza sa efectueze interventii chirurgicale(72 ore inainte).
500ml - 28 RON
250 ml - 18 RON

0 comentarii: